Vad för adressregister är du på jakt efter?

Vi hjälper dig att hitta rätt målgrupp av bolag och beslutsfattare i vårt adressregister till ett bra pris.

Vi är experter på målgruppsurval!

Ring oss på telefonnummer 08 – 121 540 50 eller fyll i en förfrågan här nedan så återkommer vi inom kort!

Z

Säker leverans till dig

Vi hanterar all din data med största säkerhet. Vi skriver gärna sekretessavtal innan vi hanterar din data.

Z

Hög kvalitet med garanti!

Vi håller en väldigt hög kvalitet av våra register som uppdateras dagligen. Sjävklart har du Bisnis-garanti.

Z

Rätt pris och leveranstid

Vi förser dig med korrekt och säkerställd information till rätt prisbild samt att vi håller en väldigt bra leveranstid.

Se en testfil här

Tryck här för att se en testfil från vårt företagsregister.

* Prisförfrågan är helt kostnadsfri och vi brukar kunna återkomma med ett svar inom 24 timmar.

Nå ut till rätt beslutsfattare inom en viss målgrupp

Vårt adressregister innehåller detaljerad information om beslutsfattare i svenska bolag. Vi uppdaterar registret dagligen och har lång erfarenhet av att selektera och gränsa av målgrupper som ska passa dig och ditt budskap. Vi kan skilja ut din målgrupp på en väldigt detaljerad nivå. Våra målgruppsexperter hjälper dig att välja ut rätt titlar av beslutsfattare och övriga selekteringsvariabler.

Våra målgruppsexperter hjälper dig med ditt urval

Våra målgruppsexperter hjälper dig att välja ut rätt titlar och beslutsfattare inom bolagen. Vi kan på en väldigt detaljerad nivå göra specifika urval på bokslutsdata eller bolagens historik. Vi är vana att arbeta utifrån olika förutsättningar och olika budgetar när det kommer till adressregister och kan alltid anpassa så att du får det som blir rätt för dig.

Vårt adressregister är av hög kvalitet, alltid med kvalitetsgaranti

Vi på Bisnis Partner prioriterar kvalitet, om det så gäller mötesbokning, adressregister eller digitala kampanjer. Vi är så säkra på vår höga kvalitet av register och tjänster att vi erbjuder våra kunder vår Bisnis Garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter, det är vår säkerhetsstämpel gentemot våra nya kunder.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Expert - Adressregister

Fredrik är vår expert när det gäller adressregister. Ställ gärna en fråga direkt till Fredrik här.

Direktnummer: 073 – 433 23 13
E-post: fredrik.qvicker@bisnis.se

Vanliga frågor och svar kring adressregister

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående adressregister

Hur lång tid tar det att få adresserna?

Det brukar variera beroende på målgrupp och hur specificerat urvalet är. Vanligtvis kan du ha det antingen samma dag eller inom ett par arbetsdagar, fråga gärna din kontaktperson hos oss vid beställning.

Vad händer om uppgifterna är felaktiga?

Vi erbjuder alla våra kunder vår Bisnis-garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter för vårt adressregister som du får av oss. Detta är vår säkerhetsstämpel till dig som kund, vi är så säkra på vår kvalitet och registervård att vi säljer uppgifter med kvalitetsgaranti.

Adresskällan ska vara med när det inte finns något etablerat kundförhållande.

Om det inte finns något etablerat kundförhållande i ett E-postutskick till ett företag eller befattningshavare som kontaktas i sin yrkesroll, ska du enligt MFL (Marknadsföringslagen) ange adresskälla för utskicket. En adresskälla ska innehålla namnet på företaget som adresserna härstammar ifrån samt kontaktuppgifter ifall personen i fråga vill ta kontakt med aktuell källa för utskicket.

Det finns två typer av hantering av e-postadresser för ett utskick, antingen hyr du e-postadresserna för ditt urval eller så köper du loss e-postadreserna för ditt utskick. Köper du loss e-postadresserna anger du enkelt din egna databas eller dig själv som källa. Hyr du e-postadresserna av oss så kommer du få tydliga riktlinjer från vårt håll om vad som ska stå med i utskicket och var i utskicket detta ska stå.

Får jag sälja vidare register?

Nej det får du inte. Har du frågor gällande detta ber vi dig att kontakta oss över telefon.

Hur går urvalet till?

Urvalet tas fram av våra målgruppsexperter som guidar dig genom informationsdjungeln av parametrar och variabler. Det brukar bli lite bollande fram och tillbaka för att hitta det perfekta urvalet för dig och ditt budskap. Har du frågor och funderingar gällande detta och vill veta mer så berättar i gärna mer över telefon.