Affärsinformation

Vi levererar den informationen som du behöver för att ligga steget före! Kvalitetssäkrade register med Bisnis-Garanti som betyder att vi ersätter felaktiga uppgifter.

Med kontaktuppgifter till alla svenska bolag och svenska privatpersoner kan vi hjälpa dig och din säljgrupp att hitta nya kunder.

Z

Helt säker leverans

Vi sköter allt med största säkerhet, vi skriver gärna sekretessavtal innan.

Z

Personlig handledare

Du kommer att ha minst en personlig handledare hos oss hela vägen.

Z

Till rätt prisbild

Jämför oss gärna med din nuvarande leverantörs prisbild.

Vad för affärsinformation vill du åt?

Här nedan kan du välja om det är B2B eller B2C du letar affärsinformation till.

Företagsregister

Uppgifter till alla svenska bolag och dess beslutsfattare.

Privatpersoner

Kontaktuppgifter till svenska privatpersoner, kan fås med NIX-flaggning.

Kvalitetssäkrad affärsinformation

 

Högkvalitativa register med kvalitetsgaranti och rätt prisbild.

I våra register hittar du all information rörande alla svenska bolag och över 6 000 000 svenska privatpersoner. Våra register uppdateras dagligen och håller högsta kvalitet. Uppdateringen sköts både automatiskt men också av manuella kvalitetskontroller i en ”content-avdelning” som dagligen kontrollerar registrets korrekthet.

Våra målgruppsexperter hjälper dig med ditt urval

Vi har lång erfarenhet av att hitta och selektera ut olika målgrupper ur vårt detaljerade affärsinformations-register. Låt våra målgruppsexperter hjälpa dig genom informationsdjungeln av affärsdata. Vi kan på en väldigt detaljerad nivå ringa in grupperingar av företag och privatpersoner för att sedan klä dessa med kontaktuppgifter efter dina önskemål. Har du redan färdiga urval kan vi enkelt uppdatera dessa med ny information.

Vi är inte låsta till en källa utan använder ofta flera källor

När vi tar fram affärsinformation till våra kunder så varierar urvalet lika mycket som deras affärsidé. Alla bolag ser olika ut och så gör även deras nykundsbearbetning och strategier för att hitta nya kunder. Vi är vana och brinner för specifika och annorlunda urval till våra kunder. Styrkan hos oss på BIsnis Partner ligger i att vi använder dels våra interna källor men också väldigt många av våra partnerbolags informationskällor. När vi kombinerar dessa finner vi det bästa alternativet för dig och ditt företag!

Affärsinformation med Bisnis-garanti

Vi på Bisnis Partner älskar hög kvalitet, om det så är för vår mötesbokning, digitala kampanjer eller för våra register och affärsinformation så prioriterar vi alltid kvalitet. Vi är så säkra på vår att vår kvalitet håller allra högsta nivå att vi erbjuder alla våra kunder något som vi kallar för Bisnis-Garanti. Det betyder att när du köper affärsinformation av oss så ersätter vi felaktiga uppgifter till dig. Vi har tex, en genomsnittlig bounce-rate på ca 3-4% för våra digitala kampanjer, det är långt under marknadssnittet. Vill du veta mer om hur vi tillhandahåller sådan kvalitet av våra produkter och tjänster får du gärna slå oss en signal så kan vi berätta mer.

 

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Expert - Affärsinformation

Fredrik är vår expert när det gäller affärsinformation. Ställ gärna en fråga direkt till Fredrik här.

Direktnummer: 08 – 121 540 50
E-post: fredrik.qvicker@bisnis.se

Vad kostar det?

Här kan du få ett prisförslag från oss direkt.

Se en testfil här

Se en testfil ur vårt företagsregister här.

Kul att du har en fråga, ställ den här!

Här kan du ställa en fråga direkt till områdesansvarig hos oss. Vi återkommer så fort vi kan till dig!

 

Några av våra partnerbolag inom detta affärsområde

Här är ett axplock av partnerbolag inom detta affärsområde.

Vanliga frågor och svar om affärsinformation

Här hittar du de vanligaste frågorna vi får gällande vår affärsinformation.

Vad menas med Bisnis-garanti?

Vår Bisnis-garanti är en säkerhetsstämpel till dig som kund hos oss. Vi håller en väldigt hög kvalitet i våra register och samarbetar bara med partners som håller densamma. Bisnis-garantin betyder att vi ersätter felaktiga uppgifter, på detta sätt kan du som kund alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Hur lång är leveranstiden?

Det varierar beroende på urval och hur komplex din specifikation är. Vanligtvis har du informationen samma dag men vid mer detaljerade urval kan det vara lite längre leveranstid. Fråga alltid din kontaktperson hos oss så får du svaret direkt.

Vad har ni för priser?

Varierar på volym och urval. På varje produktsida kan du enkelt göra en prisförfrågan och beskriva vad du är på jakt efter. Du har svar från oss inom 24 timmar.