Dagsfärsk information till ett bra pris

Vi hjälper dig att hitta rätt målgrupp av bolag och beslutsfattare i vårt adressregister till ett bra pris.

Z

Snabb leverans av adressregister

Vi levererar alltid på snabbaste möjliga sätt till dig. I de flesta fall har du informationen samma dag.

Z

Hög kvalitet med garanti!

Vi håller en väldigt hög kvalitet av adressregister och erbjuder dig alltid vår Bisnis-garanti.

Z

Experter på målgruppsurval

Vi har lång erfarenhet av målgruppsurval och att hitta rätt beslutsfattare för ditt budskap.

Adressregister

 

Nå ut till rätt beslutsfattare inom en viss målgrupp.

Vårt adressregister innehåller detaljerad information om beslutsfattare i svenska bolag. Vi uppdaterar registret dagligen och har lång erfarenhet av att selektera och gränsa av målgrupper som ska passa dig och ditt budskap. Vi kan skilja ut din målgrupp på en väldigt detaljerad nivå. Våra målgruppsexperter hjälper dig att välja ut rätt titlar av beslutsfattare och övriga selekteringsvariabler.

Våra målgruppsexperter hjälper dig med ditt urval

Våra målgruppsexperter hjälper dig att välja ut rätt titlar och beslutsfattare inom bolagen. Vi kan på en väldigt detaljerad nivå göra specifika urval på bokslutsdata eller bolagens historik. Vi är vana att arbeta utifrån olika förutsättningar och olika budgetar när det kommer till adressregister och kan alltid anpassa så att du får det som blir rätt för dig.

Branschregister

I vårt branschregister kan du välja ditt urval av adressregister baserat på de vanligaste branscherna i Sverige. Självklart kan vi skräddarsy urvalet åt dig om du vill begränsa område eller bokslutsdata.

Länsregister

Vill du inrikta dig mot företag inom ett visst län kan du enkelt köpa adressregister hos oss. Passar bra för dig med en bred produktmålgrupp men snävare geografiskt läge.

Urval av beslutsfattare

Vi kan hjälpa dig att välja ut nyckelpersoner och specifika beslutsfattare inom en viss målgrupp som du vill rikta ditt budskap mot. Det kan vara till exempel: VD, Försäljningschef, Marknadschef, HR-ansvarig, IT-chef med flera.

Skräddarsytt urval

Våra målgruppsexperter hjälper dig med ditt urval, vi har lång erfarenhet och kan stötta dig genom hela processen för att hitta rätt målgrupp för ditt urval.

Vårt adressregister är av hög kvalitet, alltid med kvalitetsgaranti

Vi på Bisnis Partner prioriterar kvalitet, om det så gäller mötesbokning, adressregister eller digitala kampanjer. Vi är så säkra på vår höga kvalitet av register och tjänster att vi erbjuder våra kunder vår Bisnis Garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter, det är vår säkerhetsstämpel gentemot våra nya kunder.

Våra adresskällor uppdateras både automatiskt och manuellt

Vi kan hålla den höga kvalitet av adressregister tack vare våra rutiner kring vår registervård. Dagligen uppdateras flera tusen rader av information gällande kontaktuppgifter samt bokslutsdata. Vi har även en ”content-avdelning” som dagligen arbetar med att kontrollera och manuellt kontrollera förändringar så att vår kvalitet ska hålla absolut toppklass till dig som slutkund.

 

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Expert - Adressregister

Fredrik är vår expert när det gäller affärsinformation. Ställ gärna en fråga direkt till Fredrik här.

Direktnummer: 08 – 121 540 50
E-post: fredrik.qvicker@bisnis.se

Vad kostar det?

Här kan du få ett prisförslag från oss direkt.

Se en testfil här

Tryck här för att se en testfil från vårt företagsregister.

Kul att du har en fråga, ställ den här!

Här kan du ställa en fråga direkt till områdesansvarig hos oss. Vi återkommer så fort vi kan till dig!

Några av våra partnerbolag inom affärsområdet

Här nedan ser du ett axplock av våra partnerbolag inom affärsområdet.

Vanliga frågor och svar kring adressregister

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående adressregister

Hur lång tid tar det att få adresserna?

Det brukar variera beroende på målgrupp och hur specificerat urvalet är. Vanligtvis kan du ha det antingen samma dag eller inom ett par arbetsdagar, fråga gärna din kontaktperson hos oss vid beställning.

Vad händer om uppgifterna är felaktiga?

Vi erbjuder alla våra kunder vår Bisnis-garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter för vårt adressregister som du får av oss. Detta är vår säkerhetsstämpel till dig som kund, vi är så säkra på vår kvalitet och registervård att vi säljer uppgifter med kvalitetsgaranti.

Adresskällan ska vara med när det inte finns något etablerat kundförhållande.

Om det inte finns något etablerat kundförhållande i ett E-postutskick till ett företag eller befattningshavare som kontaktas i sin yrkesroll, ska du enligt MFL (Marknadsföringslagen) ange adresskälla för utskicket. En adresskälla ska innehålla namnet på företaget som adresserna härstammar ifrån samt kontaktuppgifter ifall personen i fråga vill ta kontakt med aktuell källa för utskicket.

Det finns två typer av hantering av e-postadresser för ett utskick, antingen hyr du e-postadresserna för ditt urval eller så köper du loss e-postadreserna för ditt utskick. Köper du loss e-postadresserna anger du enkelt din egna databas eller dig själv som källa. Hyr du e-postadresserna av oss så kommer du få tydliga riktlinjer från vårt håll om vad som ska stå med i utskicket och var i utskicket detta ska stå.

Får jag sälja vidare register?

Nej det får du inte. Har du frågor gällande detta ber vi dig att kontakta oss över telefon.

Hur går urvalet till?

Urvalet tas fram av våra målgruppsexperter som guidar dig genom informationsdjungeln av parametrar och variabler. Det brukar bli lite bollande fram och tillbaka för att hitta det perfekta urvalet för dig och ditt budskap. Har du frågor och funderingar gällande detta och vill veta mer så berättar i gärna mer över telefon.