Dagsfärska telefonlistor till ditt företag

Vi hjälper dig att hitta rätt målgrupp av bolag och beslutsfattare och skapar en telefonlista direkt till dig.

Z

Snabb leverans av telefonlistor

Vi levererar alltid på snabbaste möjliga sätt till dig. I de flesta fall har du informationen samma dag.

Z

Hög kvalitet med garanti!

Vi håller en väldigt hög kvalitet i vårt företagsregister och erbjuder dig alltid vår Bisnis-garanti.

Z

Experter på målgruppsurval

Vi har lång erfarenhet av målgruppsurval och att hitta rätt beslutsfattare för ditt budskap.

Telefonlista

 

Telefonlistor med kvalitetsgaranti – snabb leverans

Vårt företagsregister innehåller detaljerad information rörande svenska bolag och dess beslutsfattare. Vi arbetar dagligen med uppdatering av vårt företagsregister och kan erbjuda dig telefonlistor av högsta kvalitet. Vi har dessutom lång erfarenhet av urval av målgrupper och våra målgruppsexperter hjälper dig gärna med just ditt urval. Vi har en rad olika selekteringsvariabler vi kan använda oss av för att hitta den perfekta telefonlistan till dig och dina säljare.

Ringar in din målgrupp och klär denna med telefonnummer

Låt våra målgruppsexperter hjälpa dig med urvalet av bolag och beslutsfattare. Vi kan på en väldigt detaljerad nivå göra specifika urval på bokslutsdata och branschinformation. Vi är vana med olika budgetar för stora och små företag och anpassar oss helt till dina önskemål.

Branschregister

I vårt branschregister kan du välja ditt urval av telefonlistor baserat på de vanligaste branscherna i Sverige. Självklart kan vi skräddarsy urvalet åt dig om du vill begränsa område eller bokslutsdata.

Länsregister

Vill du inrikta dig mot företag inom ett visst län kan du enkelt köpa telefonlistor hos oss. Passar bra för dig med en bred produktmålgrupp men snävare geografiskt läge.

Urval av beslutsfattare

Vi kan hjälpa dig att välja ut nyckelpersoner och specifika beslutsfattare inom en viss målgrupp som du vill rikta ditt budskap mot. Det kan vara till exempel: VD, Försäljningschef, Marknadschef, HR-ansvarig, IT-chef med flera.

Skräddarsytt urval

Våra målgruppsexperter hjälper dig med ditt urval, vi har lång erfarenhet och kan stötta dig genom hela processen för att hitta rätt målgrupp för ditt urval.

Våra telefonlistor är av hög kvalitet, alltid med kvalitetsgaranti!

Vi på Bisnis Partner prioriterar kvalitet, om det så gäller mötesbokning, adressregister eller digitala kampanjer. Vi är så säkra på vår höga kvalitet av register och tjänster att vi erbjuder våra kunder vår Bisnis Garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter, det är vår säkerhetsstämpel gentemot våra nya kunder.

Våra adresskällor uppdateras både automatiskt och manuellt

Vi kan hålla den höga kvalitet av företagsregister tack vare våra rutiner kring vår registervård. Dagligen uppdateras flera tusen rader av information gällande kontaktuppgifter samt bokslutsdata. Vi har även en ”content-avdelning” som dagligen arbetar med att kontrollera och manuellt kontrollera förändringar så att vår kvalitet ska hålla absolut toppklass till dig som slutkund.

 

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Expert - Telefonlistor

Fredrik är vår expert när det gäller affärsinformation. Ställ gärna en fråga direkt till Fredrik här.

Direktnummer: 08 – 121 540 50
E-post: fredrik.qvicker@bisnis.se

Vad kostar det?

Här kan du få ett prisförslag från oss direkt.

Se en testfil här

Tryck här för att se en testfil från vårt företagsregister.

Till privatpersoner

Vill du köpa telefonlista till privatpersoner så trycker du här

Kul att du har en fråga, ställ den här!

Här kan du ställa en fråga direkt till områdesansvarig hos oss. Vi återkommer så fort vi kan till dig!

Några av våra partnerbolag inom affärsområdet

Här nedan ser du ett axplock av våra partnerbolag inom affärsområdet.

Vanliga frågor och svar kring telefonlistor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får angående telefonlistor

Vad gäller vid telemarketing B2B?

Vi brukar alltid hänvisa till Swedmas etiska regler och riktlinjer när det kommer till telemarketing B2B. Du kan läsa Swedmas bilaga:

Branschöverenskommelse mellan Svensk Handel och SCCF – Sveriges Callcenter Förening avseende god sed vid telefonförsäljning mellan näringsidkare

Vad händer om uppgifterna är felaktiga?

Vi erbjuder alla våra kunder vår Bisnis-garanti. Det innebär att vi ersätter felaktiga uppgifter för vårt företagsregister som du får av oss. Detta är vår säkerhetsstämpel till dig som kund, vi är så säkra på vår kvalitet och registervård att vi säljer uppgifter med kvalitetsgaranti.

Får jag sälja vidare register?

Nej det får du inte. Har du frågor gällande detta ber vi dig att kontakta oss över telefon.

Hur går urvalet till?

Urvalet tas fram av våra målgruppsexperter som guidar dig genom informationsdjungeln av parametrar och variabler. Det brukar bli lite bollande fram och tillbaka för att hitta det perfekta urvalet för dig och ditt budskap. Har du frågor och funderingar gällande detta och vill veta mer så berättar i gärna mer över telefon.