Om Bisnis Partner Group

Bisnis Partner Group hjälper dig som beslutsfattare att göra kloka beslut. Med moderna och skräddarsydda lösningar kan vi erbjuda väldigt tids- och kostnadseffektiva tjänster till dig som företagare. Vårt produkt- och tjänsteutbud består idag av fyra olika produktområden; affärsinformation, mötesbokning, digitala kampanjer samt produktion av säljmaterial. Bisnis Partner Group består av partners med samlad kompetens och erfarenheter inom finans, webb, affärsinformation med mera. Vill du veta mer om Bisnis Partner Group är du alltid välkommen att ringa oss.

 

Entreprenörsdrivet och kunden i fokus

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades 2012. Vi drivs av ett entreprenörsdrivet fokus och med en modern företagskultur. Vi prioriterar alltid kvalitet i det vi gör och har därför skapat vår Bisnis Garanti som en säkerhet för våra kunder. Det innebär att vi alltid levereras korrekt information och håller en hög kvalitet på det vi tar oss för.

 

Bisnis Garanti är vår kvalitetsstämpel i det vi gör

Vi tror på långsiktiga kundrelationer, vi agerar som en extern säljgrupp för många av våra kunder idag. Vad vi än levererar för produkt eller tjänst så erbjuder vi vår Bisnis Garanti. Det betyder att vi levererar alltid det vi kommer överens om, vare sig det är affärsinformation eller mötesbokning så står vi för vår kvalitet. Har du fler frågor kring vår Bisnis Garanti och vad betyder för dig så är du varmt välkommen att slå oss en signal på telefonnummer 08 121 – 540 50 eller maila oss på info@bisnis.se.

Om Bisnis Partner Group

Kom gärna förbi på en kaffe och träffa oss i våra lokaler!

Du är alltid välkommen att titta förbi oss på Tomtebogatan 28 i Stockholm, vi har alltid kaffet redo för dig.

BIsnis Partner