Chat with us, powered by LiveChat

Bisnis Partner Group

Vi är ett härligt gäng med blandade åldrar och personligheter som brinner för marknadsföring och sälj!

Vi vill växa tillsammans med våra kunder, energi och utveckling är två av våra viktigaste grundpelare

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012 när vi var färdiga med vår grund. Men moderna och skräddarsydda lösningar för våra kunder kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare. Vi hjälper våra kunder att enkelt kunna ansluta sig till de bästa tjänsterna och produkter som finns och enkelt få tillgång till de mest effektiva och moderna sälj- och marknadskanalerna som kanske kan vara svåra att sätta upp själv.

Vi är ett härligt gäng med vår hemmabas på Tomtebogatan 28 i Stockholm. Vi drivs av ett entreprenörsdrivet fokus och med en modern företagskultur där allas röst räknas. Vi består idag av partners med samlad kompetens och erfarenheter inom finans, webb, marknad och sälj. Vill du veta mer om oss är du alltid varmt välkommen att slå en signal eller varför inte komma in och besöka oss direkt på kontoret, dörren är alltid öppen!

Grundpelare

Viktigt för oss är att vi som grupp kan arbeta och ha högt i tak kombinerat med en platt ledningsstruktur där allas röst räknas.

Teamwork

Vi vill tillsammans sätta ihop ett team där alla drivs och allas röst räknas. Vi är en platt verksamhet där alla hjälps åt och kommer med förslag. Vill du träffa oss är du varmt välkommen in till vårt kontor på en kaffe!

Utbildning

Att arbeta i en bransch där det hela tiden kommer nya verktyg så gäller det att inte stå på hälarna. Därför försöker vi alla att släppa sargen och dyka in i det senaste och mest effektiva lösningarna vi kan hitta. Detta innebär ständig utbildning och att dela kunskap mellan oss på bolaget.

Kvalitet och resultat

Vi ska alltid vara väldigt noggranna med vad vi levererar till våra kunder. Kan vi inte hålla en bra nivå så säger det sig själv. Vi träffas gärna på utvecklingsmöten tillsammans med våra kunder för att hela tiden hålla oss uppdaterade på vad som händer i din verksamhet.

Utvecklas och väx tillsammans med oss

Modernisera ditt bolag redan idag, boka ett första med oss!