Mötesbokning

Mötesbokning

Med affärsdriven mötesbokning hittar vi dina framtida kunder och stärker er marknadsnärvaro. Vi erbjuder mötesbokning på ett smartare och effektivare sätt för din verksamhet, som leder till fler nya kunder.

Vi ser till så att du får träffa dina framtida kunder. Kvalitetssäkrad och resultatbaserad mötesbokning där du bara betalar för bokade möten.

Z

Möten med hög kvalitet

Kvalitetssäkrade möten till dig som kund, du betalar enbart för bokade möten.

Z

Personlig handledare

Du kommer att ha minst en personlig handledare hos oss hela vägen.

Z

Regelbunden uppdatering

Du är alltid uppdaterad med vårt arbete, daglig kontakt med din projektansvarige.

Vi hittar dina framtida kunder

 

Vi sätter tillsammans upp rätt strategier för att öka din nykundsbearbetning och försäljning.

Vi är specialiserade och experter inom området nykundsbearbetning genom mötesbokning. Våra kunder har insett effektiviteten och fördelarna med att lägga mötesbokningen externt för säljgruppen och sedan fokusera på prospekts som är riktigt heta. Vi arbetar idag med alla typer av företag och branscher och arbetar bara med erfarna och utbildade mötesbokare.

Vi arbetar bland annat med resultatbaserade modeller men också med konsultupplägg . Vi kan kvalitetssäkra våra möten till dig med hjälp av vår Bisnis-garanti. Vill du komma ut och träffa fler potentiella kunder? Då kan vi berätta hur vi hjälper marknadsledande företag idag med deras mötesbokning genom ett personligt möte med dig.

Vi tar ett bredare grepp av din mötesbokning

Vi bedriver mötesbokning med en väldigt hög kvalitet och bokar aldrig några ”kaffeträffar”. Vi använder oss alltid av kontrollfrågor som vi tillsammans med dig tar fram vid vår gemensamma workshop. Detta för att säkerställa intresset och öka konverteringen för din mötesbokning.

Då vi arbetar med nykundsbearbetning på ett bredare spektra med vår affärsinformation och digitala kanaler kan vi erbjuda unika lösningar för dig och ditt företag som ökar kvaliteten för din mötesbokning. Vi är unika med att våra mötesbokare alltid pratar med beslutsfattare som redan har visat ett aktivt intresse för dina produkter och tjänster. Tack vare detta kan vi hålla en marknadsledande kvalitet när det kommer till mötesbokning.

Mötesbokning med bättre förutsättningar

För att säkerställa och höja kvaliteten i vår mötesbokning brukar vi alltid fråga våra kunder vad de har för säljmaterial. Detta för att vi ofta ställer högre krav än branschkollegorna på helheten för din mötesbokning. Har du inte säljmaterial idag så kan våra designers hjälpa dig att ta fram detta för en låg avgift. Detta säkerställer kvaliteten för vår mötesbokning och ökar konverteringen till dig med kvalitetssäkrade möten och bättre resultat.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Ansvarig - Mötesbokning

Fredrik är ansvarig för mötesbokningen hos oss. Här kan du ställa en fråga direkt till Fredrik.

Direktnummer: 073 433 23 13
E-post: fredrik.qvicker@bisnis.se

Vad kostar det?

Här kan du få ett prisförslag från oss direkt.

Några av våra kunders branscher.

Här nedan ser du de vanligaste affärsområdena som våra kunder befinner sig inom.

Finans / Juridik

Med fokus på företag inom finans, försäkring samt juridik.

Media / Webb / IT

Fokus på företag inom reklam-, webb- samt mediabyråer. 

Kommunikation

Fokus på företag inom kommunikation och teknikkonsulter.

HR / Konsult

Fokus på företag inom rekrytering, konsult samt utbildning.

Mötesbokning med Bisnis

Extra energi till din säljgrupp när det behövs!

Vår tanke med mötesbokningen är att du ska kunna använda oss när du behöver extra energi för ditt sälj. Många av våra kunder ligger med ett fast antal mötesbokningar per månad medans andra trycker på ”play” och ”pause” knappen efter önskemål. Vi är flexibla och vana vid att arbeta och skräddarsy lösningar av mötesbokning för just det unika företaget i fråga. Tag kontakt med oss redan idag så gör vi en kostnadsfri nulägesanalys av din verksamhet.

Ett nej är också värdefullt, marknadsinformation ingår

När våra kommunikatörer ringer runt och pratar med företagare runt om i landet så ställer vi kontrollfrågor som vi tillsammans med dig har satt vid workshopen. Det kan vara till exempel frågor som:

– Vilken leverantör har ni idag?
– När kan det komma att bli aktuellt?
– Saknar ni något med er nuvarande leverantör?

Med hjälp av frågor som dessa får du ständigt uppdaterad information om vilka av dina branschkollegor företagarna använder och när i tiden det är aktuellt att se över nya. Denna information ingår alltid i vår mötesbokning.

Vanliga frågor och svar om mötesbokning

Här hittar du de vanligaste frågorna vi får gällande vår mötesbokning.

Hur vet ni vilka som är intresserade av mina produkter och tjänster?

Vi gör det hårda arbetet som betyder att våra mötesbokare sitter och ringer runt inom en detaljerad målgrupp som vi tillsammans med dig tar fram. Pratar med dessa och ser var de står i fråga i dagsläget? Finner vi ett gediget och konkret intresse bokar vi upp ett möte med detta företag och meddelar dig plats och tid.

Vad kostar ett bokat möte?

Det varierar beroende på volym och bransch. Vissa branscher kräver hårdare och längre bearbetning för att hitta kvalitativa möten. Vi är inte billigast på marknaden med detta av den enkla anledningen att vi satsar mer på kvalitet än kvantitet i mötena!

Vad händer om de avbokar eller inte finns på plats vid mötet?

Vi ersätter alltid det avbokade mötet med ett nytt. Om det är så att du själv missar mötet på avtalad tid ersätter vi inte detta möte. Har du frågor angående denna del av vår mötesbokning så slå vår områdesansvariga Albert en signal så berättar han mer.