Chat with us, powered by LiveChat

En BisnisHub är allt du behöver

Kanske inte allt, mat och vatten är också viktigt, men för ditt företag kommer det underlätta!

Tänk om du med ett knapptryck har tillgång till de bästa moderna sälj- och marknadskanalerna som finns?

Att registrera sig för olika tjänster och veta vad som är kostnadseffektiv är svårt om man inte arbetar med sälj- och marknadsföring. Därför har vi valt att sätta upp en BisnisHub till våra kunder. Genom denna kan du enkelt få tillgång till de bästa och mest effektiva sälj- och marknadstjänsterna vi använder oss av idag. Varje kund och projekt är unikt för oss så låt oss starta med att få veta vad dina utmaningar är och vad du skulle vilja uppnå?

Allt detta får du tillgång till med hjälp av en BisnisHub

Här är ett urval av de tjänster och produkter som vi använder oss av. Låt oss hjälpa till att föreslå vilka vägar du kan ta och vilka som är mest kostnadseffektiva för just din verksamhet.

Strategi och planering

Vi inleder våra samarbeten med att göra en nulägesanalys tillsammans med dig och dina kollegor. Vi går också igenom vad vi vill uppnå tillsammans och vilka vägar som är bäst att ta för att finna det mest effektiva resultatet av våra mål.

Kampanjsidor och tillägg

Med våra skräddarsydda kampanjsidor kan vi utforma rätt förutsättningar för personer från din målgrupp att komma i kontakt med dig. Dessa sidor bevakas även av våra handledare och finns tillgängliga över telefon, chatt och mail under kontorstid.

Kundtjänst och bevakning

Vi vet att man som företagare har mycket att stå i hela tiden, fokusera på rätt saker och låt oss ta hand om inkommande samtal eller förfrågningar. Våra handledare är utbildade inom denna service och kan enkelt sålla och prioritera rätt för dig.

SEO och Adwords

Detta är nästan ett måste idag, att inte använda Adwords, SEO eller annonsering på nätet är som att öppna en butik men glömma dörren i många fall. Låt oss göra en analys av hur vi tror att vi kan hitta rätt trafik till dig på nätet. Budgeten styr du över själv varje månad.

Native Advertisement

Välskrivna artiklar i rätt media och för rätt målgrupp är ett väldigt effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Vanliga annonser kan vi ibland ha en förmåga att förbise men hittar vi en intressant artikel kring det man är intresserad av har vi väckt ett mycket starkare intresse.

Sociala medier

Lite som internet på 90-talet, är det en fluga frågade sig folk? Nej, är svaret, det är här för att stanna. Med hjälp av våra sociala medier kan vi nu nå ut till din målgrupp och skräddarsy marknadsföring på en väldigt detaljerad nivå, passar de flesta företag då målgruppen nästan alltid finns i dessa kanaler.

Mötesbokning och underlag

Att kallringa är idag väldigt tufft, det är dock inte dåligt. Det fungerar fortfarande om man gör det på rätt sätt och har förberett sitt arbete. Men kan vi kombinera detta med andra aktiviteter så har vi helt plötsligt ett väldigt bra recept för resultat. Lås oss berätta mer om hur vi arbetar!

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå sin målgrupp om man gör det på rätt sätt. Nej, det räcker inte med massutskick till en massa företagare och hoppas på att de handlar av dig, det behövs noga planering och ett väl genomförande. Självklart inom riktlinjer av god marknadsföringssed och enligt GDPR.

Köp Affärsinformation

Vill du uppdatera ditt egna kundregister eller behöver du E-postadresser och telefonnummer till svenska bolag. Vi är leverantör av svensk bolagsdata och även kontaktuppgifter till svenska privatpersoner för många av de ledande bolagen i Sverige idag. 

Köp Företagsregister

Behöver du kontaktuppgifter till svenska bolag och dess beslutsfattare eller nyckelpersoner på olika avdelningar så har vi det mesta. Lång erfarenhet av detaljerade urval för din målgrupp samt ständigt uppdaterade register med snabb och säker leverans direkt till dig.

Vill du ansluta ditt företag till en BisnisHub?

Gör en intresseanmälan här och beskriv vilka delar du skulle vilja ha hjälp med

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta oss redan idag och berätta vad du är på jakt efter!