Chat with us, powered by LiveChat

Vi ♥ resultat

Våra produkter och tjänster

Här nedan hittar du ett urval av våra tjänster, oftast kombineras dessa tjänster för bästa resultat till dig som kund med hjälp utav en BisnisHub får du tillgång till allt med ett knapptryck.

Snabb prisförfrågan?

Har du en fråga om pris eller vad vi kan erbjuda dig? Här kan du enkelt göra en snabb offertförfrågan eller beskriva vad du är på jakt efter.

Våra tjänster

Här nedan ser du ett urval av våra tjänster. Varje projekt är unikt för oss så är du osäker så får du gärna ta kontakt med oss och förklara vad för slags verktyg eller hjälp du är på jakt efter.

Strategi och planering

Vi inleder våra samarbeten med att göra en nulägesanalys tillsammans med dig och dina kollegor. Vi går också igenom vad vi vill uppnå tillsammans och vilka vägar som är bäst att ta för att finna det mest effektiva resultatet av våra mål.

Kampanjsidor och tillägg

Med våra skräddarsydda kampanjsidor kan vi utforma rätt förutsättningar för personer från din målgrupp att komma i kontakt med dig. Dessa sidor bevakas även av våra handledare och finns tillgängliga över telefon, chatt och mail under kontorstid.

Kundtjänst och bevakning

Vi vet att man som företagare har mycket att stå i hela tiden, fokusera på rätt saker och låt oss ta hand om inkommande samtal eller förfrågningar. Våra handledare är utbildade inom denna service och kan enkelt sålla och prioritera rätt för dig.

SEO och Google Ads

Detta är nästan ett måste idag, att inte använda Google Ads, SEO eller annonsering på nätet är som att öppna en butik men glömma dörren i många fall. Låt oss göra en analys av hur vi tror att vi kan hitta rätt trafik till dig på nätet. Budgeten styr du över själv varje månad.

Native Advertisement

Välskrivna artiklar i rätt media och för rätt målgrupp är ett väldigt effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Vanliga annonser kan vi ibland ha en förmåga att förbise men hittar vi en intressant artikel kring det man är intresserad av har vi väckt ett mycket starkare intresse.

Sociala medier

Lite som internet på 90-talet, är det en fluga frågade sig folk? Nej, är svaret, det är här för att stanna. Med hjälp av våra sociala medier kan vi nu nå ut till din målgrupp och skräddarsy marknadsföring på en väldigt detaljerad nivå, passar de flesta företag då målgruppen nästan alltid finns i dessa kanaler.

Mötesbokning och underlag

Att kallringa är idag väldigt tufft, det är dock inte dåligt. Det fungerar fortfarande om man gör det på rätt sätt och har förberett sitt arbete. Men kan vi kombinera detta med andra aktiviteter så har vi helt plötsligt ett väldigt bra recept för resultat. Lås oss berätta mer om hur vi arbetar!

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå sin målgrupp om man gör det på rätt sätt. Nej, det räcker inte med massutskick till en massa företagare och hoppas på att de handlar av dig, det behövs noga planering och ett väl genomförande. Självklart inom riktlinjer av god marknadsföringssed och enligt GDPR.

Köp Affärsinformation

Vill du uppdatera ditt egna kundregister eller behöver du E-postadresser och telefonnummer till svenska bolag. Vi är leverantör av svensk bolagsdata och även kontaktuppgifter till svenska privatpersoner för många av de ledande bolagen i Sverige idag. 

Köp Företagsregister

Behöver du kontaktuppgifter till svenska bolag och dess beslutsfattare eller nyckelpersoner på olika avdelningar så har vi det mesta. Lång erfarenhet av detaljerade urval för din målgrupp samt ständigt uppdaterade register med snabb och säker leverans direkt till dig.

Vi startar med ett uppstartsmöte

Vi startar alltid våra samarbeten med ett möte, helst fysiskt sådant där vi besöker er eller att ni kommer in till oss på Tomtebogatan 28 i Stockholm. Skulle inte det fungera så tar vi det över telefon, men vi vill gärna lära känna dig och din verksamhet. När vi har gjort en analys så presenterar vi en lösning som kommer vara skräddarsytt för dig och ditt bolag. 

Sedan startar allt med ett uppstartsmöte där projektledare tar med rätt person som ska vara inblandade och så går vi igenom allt tillsammans och sätter upp riktlinjer och regler för vårt samarbete. Detta för att det på ett så smidigt sätt som möjligt ska flyta på när vi är uppe och igång.

Egen kundportal för enkel hantering

Som kund hos oss får du en egen handledare och kontaktperson som hjälper dig när det behövs. Att träffas är väldigt viktigt för oss men för att det ska bli ännu enklare får du även en inloggning till vår kundportal där du enkelt kan göra nya förfrågningar eller aktivera nya moduler vid tex, nylansering av produkter eller tjänster.

 

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta oss redan idag och berätta vad du är på jakt efter!