Chat with us, powered by LiveChat

Helt ny plattform

Vi sätter upp en helt ny kommunikationskanal och sköter egentligen allt kring den för dig.

En helt ny hemsida med allt som behövs för ett framgångsrikt sälj och digital närvaro!

Vi hjälper ditt företag in i 2019 med en helt ny hemsida, modern och genomtänkt, precis som den ska vara. För vissa av våra kunder är det digitala arbetet inget man prioriterar eller har kompetens kring. Och det är fullt förståligt, du skulle se oss sota din skorsten, eller fälla träden på din tomt. Skämt åsido, det är inget du vill. Man ska lägga tiden på det man är duktig på och därför sköter vi den digitala plattformen för ditt företag! 

En helt ny hemsida med allt som behövs för ett lyckat sälj!

Vi sätter upp och driftar en helt ny hemsida till dig och ditt bolag. Inte bara det, vi driver trafik, vi ser till att trafiken visar intresse och vi bevakar intressenterna förfrågningar för att hitta nya kunder direkt till dig.

Helt ny hemsida

Tillsammans med dig tar vi fram en layout som du tycker om och som vi tror kommer passa ditt bolag bäst. Sedan sätter vi ihop allting och driftar hela siten till dig och ditt företag. 

l

Egna landningssidor

Att bara sätta upp en hemsida gör egentligen inget nytt för säljet. Hemsidan måste vara utformad på ett sätt som väcker intresset och skapar aktiviteter hos dina besökare. 

Kundtjänst och chatt

Vi vet att man som företagare har mycket att stå i hela tiden, fokusera på rätt saker och låt oss ta hand om inkommande samtal eller förfrågningar genom chatten. 

SEO och Google Ads

Att inte använda Google Ads, SEO eller annonsering på nätet är som att öppna en butik men glömma dörren i många fall. Vi sätter upp en bra grund för ditt bolag som driver rätt slags trafik.

Native Advertisiment

Välskrivna artiklar i rätt media och för rätt målgrupp är ett väldigt effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Ett väldigt kostnadseffektivt sätt att hitta nya intressenter med stark leadsrating.

Sociala medier

Med hjälp av våra sociala medier kan vi nu nå ut till din målgrupp och skräddarsy marknadsföring på en väldigt detaljerad nivå av din tilltänkta målgrupp som vi vill nå.

Egna kampanjnummer

För att ha full koll på statisiken och vår mätdata så skapar vi unika kampanjnummer som går att använda när det behövs. På detta sätt kan vi öka konverteringen av inkommande samtal.

» Vill du inte sköta det digitala?
Det vill vi, kontakta oss redan idag!

Här kan du beskriva nuläget som ni har idag och vad du skulle vilja få ut av en extern sälj- och marknadspartner.

Kontaktformulär Hemsidor

6 + 5 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

1. Optimerat från dag ett

Fördelen med att sätta upp något helt nytt för dig och ditt bolag är att vi kan optimera det långsiktigt och kortsiktigt. Vi kan direkt skapa rätt trafik och ta hand om den samt tänkta ur ett långsiktigt perspektiv och sätta upp rätt digital struktur.

2. Bemannad chatt

Våra handledare är alltid beredda på inkommande förfrågningar och kan enkelt filtrera mellan heta och svala. På detta sätt behöver du inte vara rädd att du missar någon besökare som är intresserad och nyfiken.

3. Telefonpassning

Väldigt många intressenter vill ha någon att prata med direkt. Man kan ha ett flertal frågor man behöver ha svar på omgående och för att du inte ska missa dessa så har vi handledare som är beredda att ta emot samtal från de leads som uppstår genom kampanjerna.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte