Chat with us, powered by LiveChat

Kampanjsidor

Vi sätter upp kanaler och möjligheter för din målgrupp att hitta dig och skapar leads till säljet

Vi sätter upp möjligheter för din målgrupp att hitta dig!

För att skapa leads måste vi starta med närvaro, och det i rätt kanaler. Med hjälp av kampanjsidor får vi en bra utgångspunkt för andra möjligheter för intressenter att ta kontakt med er. Vi hjälper dig med att sätta upp tydliga och konkreta kampanjsidor där det blir enkelt att ta kontakt med er genom olika verktyg som chatt, telefon eller prenumerationer. Självklart utformas kampanjsidorna med er layout så att det följer er grafiska stil.

1. Bemannad chatt

Våra handledare är alltid beredda på inkommande förfrågningar och kan enkelt filtrera mellan heta och svala. På detta sätt behöver du inte vara rädd att du missar någon besökare som är intresserad och nyfiken.

2. Telefonpassning

Väldigt många intressenter vill ha någon att prata med direkt. Man kan ha ett flertal frågor man behöver ha svar på omgående och för att du inte ska missa dessa så har vi handledare som är beredda att ta emot samtal från de leads som uppstår genom kampanjerna.

3. Selekterar och filtrerar

Förfrågningarna kan vara många och för att du ska hinna arbeta med det viktiga i din verksamhet så har vi utbildat våra handledare att selektera och filtrera noggrant bland förfrågningar som uppstår. På detta sätt spar du en massa tid men behöver inte oroa dig för att missa något som är intresserad. Du får bara ta del av förfrågningar som är värda att gå vidare med!

» Här kan du göra en prisförfrågan

Beskriv gärna vad dina utmaningar är och vilken typ av hjälp ni skulle vilja ha.

Kontaktformulär Kampanjsidor

12 + 11 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Andra tjänster som ofta kombineras

Här nedan hittar du ett urval av våra mest populära tjänster och produkter.

Mötesbokning och underlag

Att kallringa är idag väldigt tufft, det är dock inte dåligt. Det fungerar fortfarande om man gör det på rätt sätt och har förberett sitt arbete. Men kan vi kombinera detta med andra aktiviteter så har vi helt plötsligt ett väldigt bra recept för resultat. Lås oss berätta mer om hur vi arbetar!

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå sin målgrupp om man gör det på rätt sätt. Nej, det räcker inte med massutskick till en massa företagare och hoppas på att de handlar av dig, det behövs noga planering och ett väl genomförande. 

Kundtjänst och bevakning

Vi vet att man som företagare har mycket att stå i hela tiden, fokusera på rätt saker och låt oss ta hand om inkommande samtal eller förfrågningar. Våra handledare är utbildade inom denna kundservice och kan enkelt sålla och prioritera rätt för dig efter de regler vi sätter upp.

Köp Företagsregister

Behöver du kontaktuppgifter till svenska bolag och dess beslutsfattare eller nyckelpersoner på olika avdelningar så har vi det mesta. Lång erfarenhet av detaljerade urval för din målgrupp samt ständigt uppdaterade register med snabb och säker leverans direkt till dig.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte