Chat with us, powered by LiveChat

Bemannad kundtjänst

Fokusera på det viktiga i din verksamhet så bevakar vi inkommande förfrågningar

Bemannad kundtjänst frigör tid för dig och ditt företag

Ibland ringer telefonen hela dagen lång och man blir ständigt avbruten i det jobb man gör. Med aktiviteter från vår sida är risken stor att trycket på företagets telefon kommer att öka i form av intressenter. Detta är ju något som är väldigt positivt men kan också vara tidskrävande. Våra handledare är utbildade i att ta emot förfrågningar och filtrera bland samtalen så att bara de viktigaste går vidare till dig som kan jobba mer ostört och lägga ner tid på det viktigaste.

1. Utbildade handledare

Våra handledare är alltid beredda på inkommande förfrågningar över telefon och genom våra telefonsystem finns det alltid någon tillgänglig. Vi är också duktiga på att filtrera och selektera bland samtalen och förfrågningarna så att du slipper bli jagad av andra säljare eller sådant som egentligen bara tar bort din tid.

2. Riktlinjer för samtal

Tillsammans med dig sätter vi upp väldigt tydliga riktlinjer i vilka samtal och förfrågningar som ska gå vidare till dig eller din säljgrupp. På detta vis missar du inte de viktiga samtalen utan får bara ta del av de bästa och hetaste leadsen som kommer in.

3. Egna kampanjnummer

För många av våra kunder så kan en kampanj bestå av tex, en produktlansering eller en ny sälj- och marknadsaktivitet. Därför sätter vi upp nya telefonnummer som går direkt till rätt handledare hos oss, ditt gamla nummer finns ju såklart kvar men genom de nya kanalerna kan vi sätta upp så kallade kampanjnummer.

» Vill du också spara tid? Beskriv ditt nuläge här?

Här kan du enkelt beskriva hur det ser ut hos er idag när det kommer till inkommande samtal.

Kontaktformulär Kundtjänst

10 + 1 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Kontaktpersoner för bemannad Kundtjänst

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till någon av våra kontaktpersoner inom området.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Säljansvarig

Fredrik är en av våra delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 56

Carl Austrell

Carl Austrell

Säljansvarig

Carl hjälper dagligen våra kunder med att sätta upp strategier och riktlinjer, samt arbetar med hur de aktivt kan förbättra och förenkla arbetsvardagen.

Vill du komma i kontakt med Carl?
E-postadress: carl.austrell@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 58

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte