Chat with us, powered by LiveChat

Bemannad kundtjänst

Fokusera på det viktiga i din verksamhet så bevakar vi inkommande förfrågningar

Bemannad kundtjänst frigör tid för dig och ditt företag

Ibland ringer telefonen hela dagen lång och man blir ständigt avbruten i det jobb man gör. Med aktiviteter från vår sida är risken stor att trycket på företagets telefon kommer att öka i form av intressenter. Detta är ju något som är väldigt positivt men kan också vara tidskrävande. Våra handledare är utbildade i att ta emot förfrågningar och filtrera bland samtalen så att bara de viktigaste går vidare till dig som kan jobba mer ostört och lägga ner tid på det viktigaste.

1. Utbildade handledare

Våra handledare är alltid beredda på inkommande förfrågningar över telefon och genom våra telefonsystem finns det alltid någon tillgänglig. Vi är också duktiga på att filtrera och selektera bland samtalen och förfrågningarna så att du slipper bli jagad av andra säljare eller sådant som egentligen bara tar bort din tid.

2. Riktlinjer för samtal

Tillsammans med dig sätter vi upp väldigt tydliga riktlinjer i vilka samtal och förfrågningar som ska gå vidare till dig eller din säljgrupp. På detta vis missar du inte de viktiga samtalen utan får bara ta del av de bästa och hetaste leadsen som kommer in.

3. Egna kampanjnummer

För många av våra kunder så kan en kampanj bestå av tex, en produktlansering eller en ny sälj- och marknadsaktivitet. Därför sätter vi upp nya telefonnummer som går direkt till rätt handledare hos oss, ditt gamla nummer finns ju såklart kvar men genom de nya kanalerna kan vi sätta upp så kallade kampanjnummer.

» Vill du också spara tid? Beskriv ditt nuläge här?

Här kan du enkelt beskriva hur det ser ut hos er idag när det kommer till inkommande samtal.

Kontaktformulär Kundtjänst

14 + 7 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte