Chat with us, powered by LiveChat

Mötesbokning

Är mötesbokning dött? Absolut inte! Inte om man gör på rätt sätt!

Mötesbokning måste genomföras på ett noggrant och strukturerat sätt

Vi vet, mötesbokning har fått ett halvdant rykte där ute. Men med rätt strategier och rätt förarbete är mötesbokning och arbetet över telefon fortfarande en väldigt effektiv säljkanal. Inte bara det, vi samlar även på oss väldigt mycket data och information kring din målgrupp och hur deras nuläge är idag för framtida sälj. MEN, det ska göras på rätt sätt och därför är anledning att just vi fortfarande använder det än idag. Kombinerat med andra av våra produkter och tjänster har vi helt plötsligt ett koncept som fungerar väldigt bra! Det är därför vi har kvar många av våra mötesbokningskunder från år till år!

1. Förarbete är jätteviktigt

Många underskattar förarbetet när det gäller mötesbokning. Det är väl bara att sätta sig ner med sin lista och börja ringa. Nej, det fungerar inte så. Med vår långa erfarenhet och spetskompetens inom teamet kan vi sätta upp rätt riktlinjer för lyckade och bra möten till din säljgrupp.

2. Kombinerat med andra tjänster

Att kunna kombinera mötesbokning över telefon tillsammans med våra andra tjänster har lett till att vi förmodligen är en av marknadens mest effektiva aktörer när det kommer till mötesbokning. Vi underskattar inte det hårda arbetet som krävs.

3. Statistik och transparens

Med hjälp av våra egna system kan vi presentera statistik för det mesta som händer kring arbetet över telefon. Du får regelbundet statistik kring hur det går och bokade möten kommer direkt till dig och önskade mottagare hos er. Vi har också en nära dialog med våra kunder kring genomförda möten och förväntningar samt resultat kring dessa.

» Provat mötesbokning förut? Vi är något helt annat!

Här kan du enkelt beskriva vilken typ av företag du vill träffa och vad din produkt eller tjänst är för något.

Kontaktformulär Mötesbokning

10 + 5 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte