Chat with us, powered by LiveChat

Native Advertisement

Välskrivna artiklar i rätt media för rätt målgrupp väcker ofta ett väldigt bra intresse för dina produkter och tjänster

Ett mycket kostnadseffektiv sätt för rätt målgrupp

Genom välskrivna artiklar i rätt media kan vi fånga intresset för dina produkter och tjänster. Det är ett väldigt kostnadseffektiv sätt att leda trafik och skapa heta leads då det krävs ett eget beslut att läsa kring det. Det innebär att de som har läst och klickat är intresserade och selekteringen av intressenter har redan startat. Vi samarbetar med en rad olika aktörer och plattformar där din artikel kan publiceras, självklart hjälper vi dig med utformning och säljande texter för bästa resultat.

1. Välskrivna artiklar

Våra handledare hjälper dig att skriva en intressant artikel om din produkt eller tjänst du vill marknadsföra. I kombination av andra produkter vi kan erbjuda har vi en fullständig marknad- och säljprocess för dig och ditt företag. 

2. Rätt plattform

Vi ser till så att artiklarna hamnar på rätt plattformar med rätt publik så att artiklarna visas för rätt målgrupp. På detta sätt kan vi göra en väldigt kostnadseffektiv kampanj som inte visar artiklar för besökare som inte alls passar in på din målgrupp.

3. Mätbart underlag

Det bästa med internet är att vi kan mäta allting. Det är inte som när vi skickade brev förr i tiden och inte kunde avgöra ifall hälften hamnade i papperskorgarna runt om i landet. Men dessa mätvärden kan vi hela tiden effektivisera och förbättra vårt samarbete och resultat.

» Vill du öka försäljningen av en viss produkt eller tjänst?

Här kan du enkelt beskriva vilken produkt eller tjänst ni skulle vilja öka säljet kring.

Kontaktformulär Native Advertisement

3 + 4 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Kontaktpersoner när det gäller Native Advertisement

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till någon av våra kontaktpersoner inom området.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Säljansvarig

Fredrik är en av våra delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 56

Carl Austrell

Carl Austrell

Säljansvarig

Carl hjälper dagligen våra kunder med att sätta upp strategier och riktlinjer, samt arbetar med hur de aktivt kan förbättra och förenkla arbetsvardagen.

Vill du komma i kontakt med Carl?
E-postadress: carl.austrell@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 58

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte