Chat with us, powered by LiveChat

SEO och Google Ads

Finns du inte på sökningarna i Google så existerar du inte, har du hört det någon gång?

Vi skapar möjligheter för att rätt personer ska hitta till dig

Finns du inte på Google så existerar inte bolaget. Det är ju självklart inte sant, men vill du att intressenter ska hitta till just dig i djungeln av aktörer så kan det vara smart att se till att man syns. Vi hjälper dig att sätta upp en smart och kostnadseffektiv strategi för att dina intressenter ska kunna hitta till dig och dina produkter. Styrs alltid av en månadsbudget som vi sätter upp tillsammans så du behöver inte vara orolig att det ska dra iväg.

1. Tydlig strategi

Tillsammans med dig sätter vi upp en tydlig strategi för vilka dina produkter och tjänster ska synas för. Vi har lång erfarenhet av detta och kan komma med bra tips för att det ska bli så kostnadseffektivt som möjligt.

2. Identifiera rätt sökord

Att hitta rätt sökord kan ju låta enkelt men ibland är det knepigare än man tror. Det kan bero på närliggande termer där man inte vill synas eller hur konkurrentutsatta sökorden är. Men vår kompetens och erfarenhet kan vi sätta upp en bra struktur för detta.

3. Du sätter din månadsbudget själv

Skulle man köra fritt fram och använda sig av fel sökord och strategi så skulle det kunna bli hur dyrt som helst. Det bästa med internet är att det finns statistik om allt och denna ska man använda på ett smart och strukturerat sätt. Tillsammans med dig så bestämmer vi en månadsbudget som vi håller oss till och med tiden kan vi skruva och vrida på detta för bästa resultat.

» Låt oss hjälpa dig synas i Googlesökningarna

Beskriv och förklara gärna hur du skulle vilja att ni syns i sökningarna på Google.

Kontaktformulär SEO & Adwords

8 + 12 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Kontaktpersoner för SEO och Google Ads

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till någon av våra kontaktpersoner inom området.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Säljansvarig

Fredrik är en av våra delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 56

Carl Austrell

Carl Austrell

Säljansvarig

Carl hjälper dagligen våra kunder med att sätta upp strategier och riktlinjer, samt arbetar med hur de aktivt kan förbättra och förenkla arbetsvardagen.

Vill du komma i kontakt med Carl?
E-postadress: carl.austrell@bisnis.se
Direktnummer: 08 – 121 540 58

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte