Chat with us, powered by LiveChat

Sociala medier

Vi riktar ditt budskap till rätt publik genom sociala medier

Aldrig varit så enkelt att hitta och synas för rätt målgrupp

Tänk förr i tiden när man gick och knackade dörr, hur stor var egentligen chansen att den som öppnar dörren tillhör din målgrupp? Med hjälp av sociala medier och en färdig strategi kan du nu nå ut till precis din målgrupp av intressenter. Vi kan med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig att sätta upp kostnadseffektiva kampanjer i sociala medier som skapar heta leads till ditt sälj.

1. Målgrupp

Med hjälp av sociala medier och dess verktyg samt mätdata kan vi sätta upp och rikta kampanjer som pekar mot precis din tilltänkta målgrupp. 

2. Utbildade handledare

Våra handledare har lång erfarenhet och kompetens i skapandet av kampanjer för sociala medier. Vi vet i de flesta fall vilka kanaler vi kan använda oss av och vart vi hittar bäst resultat.

3. Mätbar data

Vi har sagt det förut och säger det igen. Det bästa med internet är att allt är mätbart, dessa värden kan vi hela tiden använda oss av för att effektivisera och förbättra resultatet över tid tillsammans med dig!

» Vill du också synas för din tilltänkta målgrupp?

Här kan du enkelt beskriva vad du skulle vilja uppnå och vilka produkter och tjänster det rör sig om.

Kontaktformulär Sociala Medier

2 + 7 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte