Chat with us, powered by LiveChat

Strategi och planering

Hur startar vi vårt samarbete? Vart står ni idag? Vad behöver ni hjälp med?

Berätta gärna vad du vill ha hjälp med?

För att starta upp vårt samarbete så brukar vi alltid träffas om det inte rör sig om något mindre sälj eller tjänster där det faktiskt inte behövs. Detta gör vi för att få lära känna dig och din verksamhet samt förstå vad bolagets utmaningar faktiskt är. Det här är en väldigt viktig fas för oss båda så att vi kan få ett så effektivt och i slutändan så bra resultat som möjligt genom vårt samarbete.

1. Första kontakt och förfrågan

Det första steget är oftast en kort presentation och förfrågan om vad du är på jakt efter. Vi kan ganska snabbt göra en utvärdering av hur vi kan hjälpa just dig.

2. Presentation- eller offertförslag

Beroende på vad projektet handlar om så kan steg två variera väldigt mycket. Är det enklare saker som ren affärsinformation så kan vi lösa det direkt över telefon men om det rör sig om mer avancerade och större projekt så brukar vi boka upp ett fysiskt möte eller en demo över telefon och på nätet.

3. Uppstartsmöte

När vi har fått lite mer “kött-på-benen” så kan vi presentera en lösning som är skräddarsytt för ditt företag. Denna lösning varierar ju såklart mellan olika företag vi träffar och i denna fas har vi även gått igenom prisbilder och tilltänkt upplägg genom en offert som vi skickat till dig.

» Beskriv vad dina utmaningar är

Här kan du enkelt förklara vilka utmaningar ni står inför och vilka områden ni skulle vilja utveckla.

Kontaktformulär Strategi och Planering

4 + 13 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte